Gregory Marques | GreyMarQ Business ConsultancyGregory Marques (roepnaam Gigi) heeft meer dan 20 jaar ervaring in Sales, Marketing en Bedrijfsvoering. Hij is resultaatgericht, besluitvaardig, communicatief, probleemoplossend, een people manager en strateeg met oog voor detail en stijl. Gregory heeft een uitgebreid netwerk in de wereld van de Industrie, Infrastructuur en Technologie bedrijven.

Zijn loopbaan als manager ving in 1985 aan bij Van der Linden Elektrotechniek. Van 1988 tot 1993 werkte hij als bedrijfsleider bij TSC Technical Service Consultants. Van 1993 tot 2002 was hij directeur/eigenaar van DeltaLink. DeltaLink verkocht industriële software, leverde consultancy en ontwikkelde drivers, deze werden wereldwijd verkocht. DeltaLink had kantoren in Nederland, België en Duitsland. Na DeltaLink is Gregory in 2002 aangetrokken door ETM om een nieuw (verkoop)kantoor op te richten en een nieuw distributiekanaal op zetten voor de Benelux.

In 2005 is Gregory als zelfstandig adviseur onder de naam GreyMarQ Business Consultancy begonnen, waarna hij opdrachten heeft gedaan voor o.a. Iconics Inc. (Foxboro, USA), Remarketly, Q-Mation en Yellax Software B.V. U kunt Gregory Marques inzetten voor onder andere:

Voor meer informatie over de achtergrond en ervaring van Gregory Marques verwijzen we u graag naar LinkedIn.