Interim-Management | GreyMarQ Business Consultancy

Interim-management door GreyMarQ Business Consultancy biedt u vele mogelijkheden, door in te inspelen op allerlei situaties in uw onderneming. Of u nu tijdelijke expertise nodig heeft voor een project, invulling van een tijdelijke positie bij ziekte of ondersteuning nodig heeft i.v.m. een reorganisatie, u kunt rekenen op de interim-ondersteuning van GreyMarQ.

Interim-management door GreyMarQ Business Consultancy biedt u vele mogelijkheden. Wij kunnen u helpen met veel voorkomende vraagstukken op financieel, bedrijfseconomisch, organisatorisch en strategisch gebied.

Gregory Marques ziet het als een uitdaging om in een nieuwe omgeving datgene te doen wat nodig is. De ene keer is dat het managen van een complex technisch project waarbij verschillende belangen spelen en de andere keer gewoon ‘hands-on’ de handen uit de mouwen steken om de gestelde doelen te bereiken. Gregory Marques is communicatief sterk en begrijpt de business en bedrijfsprocessen door zijn jarenlange ervaring en expertise binnen een handomdraai. Hierdoor kan hij snel optimaliseringen doorvoeren binnen uw bedrijf.